Masožravky


Novinky ze společnosti

Co je nového v České společnosti pěstitelů masožravých rostlin? Jak se dalo čekat, udělali jsme velký kus práce, pro dobrou věc! Čtěte dále... (16. prosince 2007)

Vážení přátelé masožravých rostlin,

Tak jsme se konečně dočkali, stanovy společnosti byly zaregistrovány; a tím formálně Česká společnost pěstitelů masožravých rostlin (CCPS) vznikla.  Protože je před námi ještě mnoho práce, dneska jen telegraficky a v bodech:

1. Valná hromada schválila orgány společnosti a plán budoucí činnosti do doby konání jarní Valné hromady.
2. Intenzivně pracujeme na webových stránkách společnosti, snad se nám je podaří rozjet již do Vánoc.
3. Máme přislíbenu možnost pro konání jarní Valné hromady v Botanické zahradě města Prahy, stejně tak i zajímavou přednášku.
4. Úspěšně navazujeme kontakty s autoritami v ČR i zahraniční.  
5. První číslo časopisu Masožravé rostliny je vytištěno, zájemci jej dostanou během příštího týdne, jak bylo avizováno. Začínáme pracovat na přípravě čísla druhého. 

Těším se velmi, že už brzo si budete moci číst tyto zprávy z dění ve společnosti na našem webu a nebudou se mi tak plést do mého blogu, který měl být hlavně o kytkách, ale ty se prozatím z různých důvodů někam vytratily....

PS: Včera večer zde byl ještě jeden osobní komentář na jeden žlučovitý příspěvek, ale vyspal jsem se z něho, takže jsem ho poslal do kompostu. Lidi co mě znají, ty přesvědčovat o ničem nemusím, a ti ostatní si nějaký obrázek jistě udělají sami i bez mých komentářů...