Masožravky


Opravdu smutná zpráva pro členy Darwiniany

Ne, tentokrát to opravdu není horká novinka o dalším odchodu mnoha zkušených pěstitelů, grafiků, knihovníků ani mluvčích, ale jedná se jen o jednorázové zrušení slevy-bonusu správní radou, který jsem léta členům této organizace poskytoval.

Ano, je tomu tak, a vlastně bych to ani nevěděl, pokud bych se nezeptal. A co jsem zjistil (více zde):

"Vzhledem k tomu, že se množily dotazy členů společnosti, proč poskytovat reklamu webu na kterém je činnost naší společnost napadána a její členové uráženi, dospěla SR k rozhodnutí, že weby nepřátelské propagovat nebude. Až ze svých stránek tyto odstavce odstraníte podejte SR o tomto počinu informaci a nebude problém v rámci výměny odkazů Váš web na naše stránky opět zařadit. Předpokládám, že toto stanovisko chápete a určitě by jste v opačném případě nejednal jinak."

Dalo by se spekulovat, nakolik je tato záminka pravdivá a nakolik se jedná jen o nečí skrytý zájem. Nicméně mohu všechny ujistit, že pokud zde něco bylo napadáno, tak to byla jen a jen lidská blbost zkřížená s arogancí. A v tomto rozhodně nehodlám přestat, navíc když se zdá, že tato nemoc může být mezi členy správní rady tohoto spolku docela nakažlivá. Vlastně mě to ani nepřekvapuje, stačí si jen osvěžit toto ulhané Vymezení.

Takže milí běžní členové Darwiniany, je mi líto, ale z rozhodnutí vašeho nakaženého vedení na slevu u www.masozravky.com nyní nebudete mít nárok. 

Moc se však těším, že se s Vámi opět potkám na některé z dalších výstav a nebo akcí. A rozhodně si tímto jednostranným krokem vaší správní rady nenechám zkazit náladu a vám přeji to samé.

A navíc existují i jiné možnosti, jak to zvýhodnění získat. Ale to jistě tušíte sami.  ;-)