Masožravky


Výstava masožravých rostlin v pražské Botanické zahradě v Troji 2012

Stejně jako i v letech minulých se i letos sejdeme od 15.-23. září 2012 na tradiční podzimní výstavě. Otevřeno od 9. hod do 19. hod., úterý až neděle. (Pozor: V pondělí 17.9. je BZ zavřena.)

A protože minulé ročníky výstavy byly co do počtu návštěvníků i vystavených exemplářů opravdu bezkonkurenční, pak doufáme, že vás ani letos nezklameme. Letos bude premiérově výstava pouze ve skleníku Fata Morgana.

Obrovskou výhodou návštěvy Pražské botanické zahrady je vidět rostliny v jejich přirozených podmínkách a další bohaté možnosti, které areál návštěvníkům zahrady nabízí (mimo skleník Fata Morgana jsou to venkovní expozozice, areál Sever, atd..). Letos Vás můžeme pozvat i na úžasné vinobraní  na Vinici sv. Kláry o víkendu 15.9.2012 - 16.9.2012.

Další informace o výstavě masožravých rostlin jsou k nalezeni zde.

Stejně jako minulé roky budu zajišťovat na výstavě prodej masožravých rostlin, substrátů a literatury. Také provozuji poradenskou službu - nebojte se mě na cokoliv zeptat. Letos se z rostlin můžete těšit zejména na  rozsáhlou nabídku rosnatek. Oproti minulým rokům budou v prodeji i bublinatky a tučnice. Novinkou bude nabídka živého rašeliníku pro vaše miláčky. Na prodej bereme jen jen běžnější avšak atraktivnější druhy; a ostatní speciality si můžete objednat z našeho e-shopu k osobnímu odběru na výstavě.

Proto pokud plánujete výstavu osobně navštívit nabízíme vám možnost uskutečnit před-objednávku přes e-shop. My vám pak rostliny osobně v Praze předáme. Výhodou je, že si zajistíte i druhy, které v běžném prodeji nebudou, a dále pak můžete využít i 15% bonus, který standardně nabízíme všem našim zákazníkům. Navíc ušetříte - zaplatíte jen čistou cenu bez poštovného a balného. Abychom mohli takovouto objednávku snáze identifikovat, napište prosím do poznámky: Osobní odběr na výstavě MR PBZ Praha-Troja a termín, kdy si zásilku vyzvednete. Všechny objednávky budou potvrzeny do 13. září 2012 a poskytujeme na ně speciální výstavní slevu 10%.

Pozor! Tato nabídka platí pouze do 12. září 2012. Na pozdější objednávky bohužel nemůžeme brát zřetel, neboť již nebudeme mít později přístup do našich skleníku z důvodu naši osobní účasti na výstavě.

Těšíme se na vaši návštěvu na největší výstavě masožravých rostlin v České republice!